Hold øje med trafikken, når du står på rulleskøjter

20 maj 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Når man er ved at lære at stå på rulleskøjter, så er det bedst, at man går det på en lukket bane, og har man ikke sådan et sted, så har man måske en park, en gårdsplads med fliser eller en parkeringsplads, hvor man kan blive god til det.

Det er jo ikke heldigt, hvis man kun lige har lært at stå på dem, og så mister man balancen og falder ud foran en bil i trafikken.
Godt nok har man sikkerhedsudstyr på – for det har man bare – men derfor kan man stadig være uheldig, så det går mere eller mindre galt.

Så man skal øve sig på et lukket område, indtil man føler sig sikker nok til at færdes ude i trafikken, og der er måske andre, som der kan sige, om man er god nok eller ej også.

rulleskøjter

Glem aldrig trafikken, når du er på rulleskøjterne

Men det er jo heller ikke en lukket bane, som man kan køre på hele tiden, og det er begrænset, hvor mange der lige er i nærheden af en, så hvis man virkelig vil ud at stå på rulleskøjter, så skal man ud i trafikken.

Så foruden at kende færdselsreglerne så skal man også lære at begå sig derude, om man bor langt ude på landet, eller man holder til inde i indre by.

Selvom man lærer trafikken at kende, så kan den stadig være uforudsigelig, så man skal altid være opmærksom, om man så står på rulleskøjter alene eller sammen med andre.

Det kan lyde kedeligt og formanende, men det skal bare gå galt en enkelt gang, og så kan det ikke gøres om igen, og hvis man er virkelig uheldig, så er det med livet som indsats.

Så pas på hinanden ude i trafikken, om man er på cykel, rulleskøjter, i bil eller andet.

Flere Nyheder