Professionel balletundervisning i alle aldre

05 april 2020 soeren_black

Pragtfulde kroppe og yndefuld koreografi

Ballet kan virkelig noget, som andre kunstarter ikke kan. Her møder du levende mennesker med nogle pragtfulde kroppe, der dansker helt vidunderligt. Danserne udfolder sig foran dig i en yndefuld koreografi, der er så fantastisk, at det næsten ikke tåler sammenligning med noget som helst andet. Derfor har balletten da også overlevet i mange hundrede år. Den flotte dans kom nemlig til verden allerede i 1400 tallet under den italienske renæssance, hvorfra den spredte sig til Frankrig og blev videreudviklet der. I dag kan du stadig nyde ballet i for eksempel Operaen i København, og nogle af danserne kan meget vel have startet karrieren på Ballet-Teatret’s Elevskole.

God kropsholdning og mere selvtillid

Ballet-Teatret i København har eksisteret siden 1956, og igennem årene har dette teater opført mange offentlige forestillinger. Mange af balletskolens tidligere elever er kommet ind på Det kongelige Teaters balletskole, og du kan i dag møde dem dansende på scenen enten herhjemme eller rundt omkring ude i verden. Ballet-Teatret’s Elevskole gør et stort stykke arbejde for at lære børn at danse ballet. Her underviser den nuværende leder Sarah Marris Michaelsen, der er uddannet som danser i Royal Academy-stilen ved Stella Mann School of Dancing i London. Hun oplever, at de børn der kommer igennem elevskolen får en god kropsholdning og mere selvtillid, noget som børnene kan bruge i andre mange sammenhænge udenfor teatret.

Imponerer stadig

I mange hundrede år har balletdansere imponeret med deres lethed og ynde, hvilket betyder, at forestillinger som eksempelvis Svanesøen og Napoli stadig kan trække fulde huse. Er du selv interesseret i at få den bedste balletundervisning herhjemme, så tilbyder Ballet-teateret balletundervisning for alle aldre i Grøndal MultiCenter, hvor der er plads til både nybegyndere og øvede. Her tilbydes et forløb, der udvikler dansernes evner til at spille og danse, hvilket sker i et miljø, hvor de små bliver inspireret af de store.

Læs mere på https://www.balletteatret.dk/, hvor du kan finde oplysninger om de forskellige hold, og hvad det koster.

Flere Nyheder