Tag på et fitness hold for at komme i form

06 april 2020 anders_lundtang_hansen

Hvorfor er det igen lige så svært?

Du ved det jo godt, du har for mange overflødige kilo, det kan ses, og din læge er også efter dig, fordi dit helbred ikke er det bedste, og hvis du gerne vil leve i mange år endnu og ikke mindst kunne lege med børnebørnene uden at få åndenød, så skal du til at lægge livet om – og især at dyrke motion.

Du er endda holdt op med at ryge, du har skåret meget sukker fra din kost, og du spiser mere grønnere, og det er jo en aktiv indsats, som især din bedre halvdel har bemærket og sender dig flere frække blikke, end du plejer at mindes.

Og de gode vaner fortsætter da også her, men der er lige den del med motionen, som du ikke lige får overholdt.

Der er ellers rige muligheder for at komme i form i Danmark, og selv motion i Aalborg tilbyder både moderne og gammeldags metoder til at få et mere sundere liv, og den del af landet er måske mest kendt for fastfood og at tage bilen hvert sted hen.

Men det er bare så svært, for du skal finde tid i en presset hverdag, hvor du skal på arbejde, hente børn, hjælpe med lektier, lave mad og meget andet – og så er lysten til at times motion med sved på panden måske ikke lige det mest tiltalende.

Og i weekenden er der andre planer.

Du har en motionscykel, du har prøvet at løbe, og du har forsøgt dig med mange andre ting, men det er som om, at du hurtigt falder af på den igen.

Det bedste er faktisk, hvis du har et ansvar overfor andre at dyrke motion med, hvorfor det måske var en plan at tilmelde sig et fitness-hold.

Dette gør også, at man kan komme i form sammen med andre og rose hinanden for de forskellige fremskridt.

Flere Nyheder